Thursday, July 12, 2012

nothing special just a very good friend!

Saya dan Ainil, rakan yang saya kenal dari darjah satu sampai ke sekarang. Lama kan?? Harap persahabatan kami kekal ke akhir hayat.Yang ni belo kawin tp bakal kawin. Sila simpan kembali name card anda yer!
Yang nih best friend! what ever sangat... yang tudung hitam nama Ochin, yang nih dah ade boyfriend tapi KIV lah. Yang tudung pink uka persis Sheryl Samad tu Nina. Kalau berkenan bleh lah buat blind date kat Setia City Mall. Dia org meru. Kenal ochin mase sekolah menengah, mase sekolah rendah kenal gak tapi mase tu dia tak hot macam sekarang, so saya mcm so so je lah! Masa tu saya feeling hot..(peninglah menaip) then kitorng satu class mase form 4 & 5, pastu baru rapat.Dengan nina dah kenal lama gak, dari sekolah rendah. Dari zaman dia nyanyi group lagu dangdut "BULA CINTA" dengan geng cempaka dia yang what so ever tuh! then selalu lepak rumah dia.Rumah dia best gile!! Rumah quaters lama...mase tu dia duduk depan sekolah! THEY ARE A VERY GOOD FRIEND!! :)

0 comments:

Post a Comment