Monday, October 17, 2011

FIDA...FIDA...


mula-mula elok senonoh jer tudungnye!


udah tinggal anak tudung...KESIAN!


lagi sedih!! tulang selangka buat pekakas sup pun ditunjuk nyer....

baru2 ade banyak sangat cerita pasal Fida nih, baru je nak gemar nengok cite Kasih ALia tu...aleh2...tahik pulak si Fida. Pastu baru2 ni korang ade tgk tak temuramah kat MELODI tv3?? Care dia buat statement tuh mmg kaw kaw nak salah kan mamat tu. Hek eleh....ko yang tak senonoh, ko nak salahkan org lain, kalau kau tak bukak tudung tu, tak de aper akan terjadi...sume ni tak kan timbul... tak kire lah kau bercuti ke, ber ape apa pun.... kalau tak bukak tudung takkan jadi kan????? FIDA IBRAHIM semua yang berlaku salahnye datang dari sendiri, cuba cermin balik diri tu and fikir... kalau bukan mamat yang sebarkan gambar kau tuh, org lain akan sebarkan jugak...tak payah nak salahkan org! salahkan diri sendiri tu dulu... dulu tgk elok je pakai tudung macam perempuan beragama islam... sekarang nih dah tak macam tu dah... pakai scarf mcm tu dah mcm sister dah. pastu gambar from BNara masa MASIF 2011... what the fuck????? pakai tudung nampak leher??? ko nak pakai tudung ker tak?? nak pakai, pakai la betul2!!! jgn lah nak ikut Dato' Siti tu, dia mmg tak pakai tudung, so!!! kalau dia nak pakai tudung jambul terkeluar kat depan pon who cares??? sbb dia mmg lahir kat industry tanpa bertudung!!!! yang kau tu!!!! elok2 bertudung, pastu tinggal anak tudung jer! ape neraka?????

And to all artis kat luar tu, BE RESPONSIBLE TO YOUR OWN ACTION!!!
1 . kalau video lucah ko, keluar sbb aper? kalau ko tak rakam tak keluar kan? kalau ko tak berzina in the first place takkan wujud video tu kan???
2 . kalau ko tak bukan tudung and free hair pergi bercuti org takkan amek gambar ko n sebarkan kannnnn?? kalau ko pakai tudung, they will still snap a photo of you... but they won't talk about it!!!

sesungguhnya kebaikan itu datang dari Allah Subhana Wata'la...
kesilapan, kesalahan & mungkar itu dtg dari diri sendiri...

STOP BLANMING OTHERS FIDA!

0 comments:

Post a Comment