Wednesday, September 21, 2011

mau ke Bandung ibuk...

Ha...seperti tajuk nye. We are planning to go for holiday at Bandung! first time nih keluar malaysia, al maklum...baru nak mampu! yer lah...aku batak! Weeeee...tp harap kali ni jadi, sbb sonot sangat nih! heeeee...
tp tdi ainil try book kat Air Asia sbb ade promo katenye, sekali dh hujung2 proses dan 2 banyak lak hidden chargers nye! ape ni fernandez!!!! main belakang nampak!! nak charge depan2 lah... flight ticket to Bandung 2way, RM300++ okeh la, tetiba, nak check in kene add duit, nak pilih seat kene add lagi! serupa ko bg herege RM500/= tanpa charge terselindung! aku bleh terima la kenyataan tuh!Walau bagaimane pape sekali pown!


eklannye...jangan keliru atau excited yer! banyak charge tersembunyi...

sekarang ni cik burung hantu mmg lepas tangan bg kat Ochin n Ainil utk buat sume bende nih, sbb sy mmg 0 knowledge pasal holi-holiday nih! takat g genting aku terer la!naik turun 18 kali pun aku champion! aahahahahha... Kate ainil naik KLM pun best, royal dutch! royal tak royal, jgn bayarnye pown nak royal sudah! ,mano nak cekau! xdo den duit banyak2!! Korang penah ke g Bandung? Best tak? Ape je ade sane? Cik tau, shopping mmg heaven kat sana! hallooooo....malaysia pon heaven gak shoppingnye! Kih lah kau orng nih....

0 comments:

Post a Comment