Friday, September 23, 2011

new face...

waaaaa.....cantik tak lay out baru cik burung habtu? 2 benda yang saya suka ade dlm blog nih! FRAMES & OWL... Dok berangan2 kalau kawin nak buat kad gambar frames mcm lay out tuh! burung hantu tu saya x letak lah...kang org confius, ni Halloween party ke Wedding invitation?

Wednesday, September 21, 2011

mau ke Bandung ibuk...

Ha...seperti tajuk nye. We are planning to go for holiday at Bandung! first time nih keluar malaysia, al maklum...baru nak mampu! yer lah...aku batak! Weeeee...tp harap kali ni jadi, sbb sonot sangat nih! heeeee...
tp tdi ainil try book kat Air Asia sbb ade promo katenye, sekali dh hujung2 proses dan 2 banyak lak hidden chargers nye! ape ni fernandez!!!! main belakang nampak!! nak charge depan2 lah... flight ticket to Bandung 2way, RM300++ okeh la, tetiba, nak check in kene add duit, nak pilih seat kene add lagi! serupa ko bg herege RM500/= tanpa charge terselindung! aku bleh terima la kenyataan tuh!Walau bagaimane pape sekali pown!


eklannye...jangan keliru atau excited yer! banyak charge tersembunyi...

sekarang ni cik burung hantu mmg lepas tangan bg kat Ochin n Ainil utk buat sume bende nih, sbb sy mmg 0 knowledge pasal holi-holiday nih! takat g genting aku terer la!naik turun 18 kali pun aku champion! aahahahahha... Kate ainil naik KLM pun best, royal dutch! royal tak royal, jgn bayarnye pown nak royal sudah! ,mano nak cekau! xdo den duit banyak2!! Korang penah ke g Bandung? Best tak? Ape je ade sane? Cik tau, shopping mmg heaven kat sana! hallooooo....malaysia pon heaven gak shoppingnye! Kih lah kau orng nih....

Tuesday, September 13, 2011

Echam's Solemnization 9 Sept 2011

hantaran tas tangan dr Charles & Keith & sepatu dr Nose

hantaran Tafsir Al-Quran & sepasang baju kurung modern


hantaran barang mandian & perfume



hantaran seutas jam tangan jenama guess


mas kahwin , cincin pernikahan & wang hantaran

Monday, September 12, 2011

Pakej Hantaran Budget

PAKEJ XANDRIA
RM70.00 per dulang

MATERIAL :
Bunga-bunga artificial/tiruan serta hiasan seperti dedaun,reben,renda dan manik.

BEKAS GUBAHAN + ALAS:
tray besi berkaki seperti gambar dibawah(tidak perlu dipulangkan)


PAKEJ AINUR
RM60.00

MATERIAL :
Bunga-bunga artificial/tiruan serta hiasan seperti dedaun,reben,renda dan manik.

BEKAS GUBAHAN + ALAS:
disediakan dalam kotak kayu seperti gambar dibawah(tidak perlu dipulangkan)



PAKEJ CHINTA
RM50.00 per dulang


MATERIAL :
Bunga-bunga artificial/tiruan serta hiasan seperti dedaun,reben,renda dan manik.

BEKAS GUBAHAN + ALAS:
bakul besi seperti gambar dibawah(tidak perlu dipulangkan)





SERVICE PENGHATARAN :
Percuma untuk kawasan Klang dan Shah Alam
Bayaran tambahan untuk kawasan lain.
Tempahan perlulah dibuat sekurang-kurangnya 2 bulan sebelum tarikh penggunaan.