Wednesday, August 24, 2011

saya xdelah boypren mcm KFC...


Baru lepas baca blog JEJARITUNCING, blognye awek si khairul fahmi, goal keeper Malaysia.Kesian si jejari runcing tuh...biasalah lelaki kalau dah ade kedudukan sket memang selalu ,lupa diri...tapi tak semua lelaki (cover line-kang kene gam lak dgn lelaki2 diluar tuh). Tapikan, aweknye tu pun satu, habis sume bende nak di habaq kat blog die, tak de personal things yg dia keep to her self, hidup mesti pandai differentiate personal and not so personal.Jangan lah habis sume bende nak cite...kan? tp wallahualam lah...kowt dia jadi gitu sebab bangga in a gud way that dia ade boyfren yang berjaya, ntah2 kalau cik burung hantu ade boyfren mcm KFC, CBH pun sama gak, dok gebang bagai nak rak...kih sangat! Lepas tuh...erm...tak rase tergopoh2 ker bertunang tuh, KFC tu baru early 20 kan... tu umur2 baru nak mengelenjat a.k.a menggatal...menggatal in sense of nak berkenalan and nak kenal dunia luar lah... bukan ape! haishhhh....Pengajarannye, jgn terlalu menghebahkan hal peribadi anda ke halayak ramai. Have some privacy in life.Not everything are to share, keep in too your self sesikit... Tu adik2 yang ade rase2 nak tunang bagai, pk balik... jangan nak tergopoh...

Salam Syawal...



Assalamualaikum... (gitu gayanye...)
First and for most saya nak ucap
"SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI"
cik burung hantu nak sangat mintak maaf kalau ade tersalah cakap, terkasar bahasa...
almaklum..bak kate kak yan, mainan mulut sahaja... tp kalau kecik hati mintak maaf banyak2...HAMPUN!!!

Tuesday, August 23, 2011

lagi 4hari nak cuti rayo...

Huarghhhhh.... monday, teusday, wednesday, thursday....Friday saya cuti...
Weeee... Sumpah dah tak de mood lansung nak kerja bagai!
Jadual kerja sekarang nih jadi...
8.15 - 8.20 : sampai kat meja
8.20 - 10.30 : termenung... =.=
10.30 - 10.45: gi toilet
10.45 - 11.30: selak2 buku progress report, kot2 ade yg terlepas pandang
11.30 - 12.30: lepak bilik bos, sbb bos pun dh lemau sebenarnye!! LOL
12.30 - 2.00 : BBM dgn My BoObiEs... : )
2.00 - 4.00 : buat filling, selang seli dengan termenung
4.00 - 5.15 : AKU TAK TAU APE AKU BUAT UTK KILL THE TIME NIH, TAU2 DH MASE UNTUK BALIK!

Korang buat per je ek nak kill the time?
tak ghok nak kill dah nih... =.=