Tuesday, July 12, 2011

SAKIT

lamo betul saya tak merepek kat blog nih! maklumlah busy mcm mesin basuh! bukan busy sesangat pown, cuma tak sehat. Hari tu sebuk dgn menstrual problem sampai jadi ulat tahi aku merengkot sakit perut, lepas tu pulak kepala tang bawah telinga bengkak tak pasal2... aku tau korg mesti kate begok kan? bukan wei...aku tau begok tu macm maner... g Poliklinik Kumar dia kate aku salah tido...hadeh...selama ni aku tido same je. Tak de lak sampai bengkak kepala. Dah lepas tu ni ha sekarang ni aku tgh sakan demam - selesema - sakit kerongkong dan sebagai nye... dari hari jemaat haritu... tak birthday girl lansung! 8 July ritu beday guwe... 25 uollllls... tuwe gayut dah... (bile nak kawin) hadehhhhh.... stress aku...
Korang yang rajin membaca blog aku ni... doakan ye aku sembuh...
ouh yer... esok aku ade interview kat EON Glenmarie, as an Officer. Harap aku dapat jawatan tuh. Aku nak carik gaji lebih sket... ye aku tau... gaji ni makin banyak makin xcukup. Nak buat cemaner? sekarang nih, nak pad pun mahal tau... kalau pakai sanita tu habis menjejes keluar satgi, nak gak pakai yang bersayap. Nasib Ochin ade bagi aku PAD baru, aku panggil PAD tuh, "PAD BEROXCIGEN" ahahahahah... ape korang ingat ade pad berpudina je ke?? ni latest creation tau!


ubat aku samo banyak dengan keje aku!!!

1 comments:

Post a Comment