Sunday, May 15, 2011

susahnye nak kuruskan badan

aku ni tgh usaha kau-kau nak kuruskan badan. Tp tak taulah bleh berjaya ke tak? Tak mahu makan ubat kurus sebb org kate bahaya, tak payah tunggu org kate...mmg bahaya pun kan???? Dulu mase tahun 2008 mase baru masuk keje kat CCM, aku ae terai satu ubat kurus nih! nama ubat tuh tak silap aku ALAMI. Memang hilang selera makan totaly! Tp mase first bottle aku amek, demam 3 hari, sbb dia herbal...mmg panas habis... after that aku continue makan, aku lost about 10kg... selang dgn excercise jugak. Sbb mase tuh baru keje kat duo, lift rosak...about a week jugaklah... naik turun tangga sampai tingkat 4. Lepas tu mase kt situ aku malas nak turun g makan sebb penat naik naik tangga... so aku makan roti je selalu... mase tulah.... lepas tuh! aku tale kaukau... sekarang ni naik gile berat aku! aku rase mcm diri ini persis anak ikan paus! KATE-KO!!! ahahahha....
Tolonglah. sesaper yang ader tips nak nguruskan badan macam .... potong selera makan ker! boleh la share ngan aku! Sharing is caring kater nye!!!

0 comments:

Post a Comment