Thursday, May 5, 2011

Monyet @ Monkey

Tgk video2 kelakar yang ade kat you tube ni. Kelakar xde kelakar mane pun, budak kindergarden pun bleh buat. Citer pasal monyet...

Citer pasal monyet Cik Burung hantu teringat mase kami se-geng bubis pg bercuti kat Pangkor. Tempatnye bleh tahan best. Seronok dan menggembirakan. Sewimin pul nye besau, boleh 50-60 org size aku nih (aku ni size XXXL)... tp yang hamlanye, kitorang tak tau law & order resort tuh, se-rumah boleh disumbat paling maksimum 4 org, tu pun kene request extra bed. Kami ni ade 5 org, penyudahnye kami kene amek lagi satu rumah. Amekler rumah kecik sket. Kitorang total pegi 4 prpn, 1 lelaki..... Si lelaki tuh (skang dh jadik lakik org) punyelah gendes.... takut nak tidor sorang kat rumah kecik tuh.... Penyudahnyeeeeeee..... 5 hekor tido kat rumah besar yg dibooking awalnya.... tilam tu tinggi, 2lapis... bawak turun, jadik selapis....udah same besau ngan kolam kanak2 punye luar tilam tuh... Dengan tanpa rase malu, sivik dan seantero... kami tidur jer... mamat solo tuh tido satu tilam, kami 4 dara(ofkos dare) tido setilam...

Kembali pada citer asal...
Ni pehal lain dah citenye nih???

Pagi before nak balik tuh kami sume bermalas-malasan di beranda…(gituuuuuu…..) sambil kemas2 baju masuk dlm pelastik ,yg koto penuh pasir… sekali aku baru perasan yang aku ade bawak inai kon…ade dlm handbag..bocor udah naik merah beg aku…. Tiba kitorg pun rase mcm nak berinai, al-maklum sume bujang feeling2 nak berinai lahhhhh… tgh berinai2…sambil berkukik-kukik gelak ketawa, gelak tanpa sebb… masuk 2 hekor monyet liar dlm rumah kitorang tuh… mase tu tengah turn NINA berinai…(aku lah tukang inainye, aku yg paling kreatif dlm bubis)

Celake tak celake… si ochin, ana & afiq dah Nampak monyet tuh masuk… dorg bleh senyap larik dulu! Pokemon tul… yang kitorng ni dah macm kajol ngan mak tiri shah rukh khan dlm kuch-kuch hota hai… (hahaaaaaaa…..music bolly)… bila keadaan senyap tetiba ape lagi aku pun dengan perasaan curiga dah musekil menoleh lah ke kanan dan kiri, nina still feeling DULHAN lagik mase tuh…

Sekali aku tengok monyet tuh tgh dok selongkar2 pelastik kat tepi pintu….aku yang juga seangkatan dgn badigol soot 3 ekor larik dulu selamatkan diri…

Sian nina kene tinggal atas katil…
Yang aku tak paham si nina, dh nampak monyet tuh dia bukannye menggelupor bangun lari lintang pukang mcm kitorng...

Dia boleh.....

MASIH DUDUK ....
TANGAN DIANGKAT SETINGGI MUNGKIN ....
(selamatkan inainye....)

Hape ke gile, saat2 getir gitu dia masih nak selamatkan inai ... yang monyet tuh dah feeling je tgk nina yang volupsuose @ hot (kawan2 aku sume hot&spicy)... pastu atas sikap perikemanusiaan afiq, tak silap aku dia yang halau monyet2 tuh... monyet2 tuh pun beredar dan mencari mangsa lain.

Pendek citer, selamatkan diri anda sebelum menyelamatkan tangan berinai anda...

0 comments:

Post a Comment