Thursday, April 7, 2011

Subway for lunch

Lately ni asek mentekedarah subway je for lunch! Mcm org kaya pulak. padahal duit yang ade ngam2 je utk nak nyampai ke hujung bulan. Tp lunch kat subway mmg bagus utk org keje office mcm Cik Burung Hantu nih. Sebb makanan nye sangtlah cepat n tak perlu nak que-up beriya acah2 mekdee, mekdee nam je fast food, tak fast pun, beratur punye lah lama... Pastu harga makann kat mekdee pun lebih kurang gak dekat Subway. Favourite dish saya kat Subway is Meatball nye, roti pilihan plak roti italian heart, gituuuuuuuu.... feling europe plak saya nih! Kwang...kwang...
Ok peep's, kalau korang ragu2 nak makan kat subway sbb nampak mcm sandwich semata, sila jauh diri anda dr tanggapan tersebut, kalau boleh buang jauh2... sebab subway adalah makann yang amatlah healthy, deliciouse, quick and tasty... Please do try! Senang je... pergi kat hujung counter, pilih roti, korg bedal je roti ape pun dulu xde masalah... pasti pilih lah nak jenis ape kat board tuh...then pilih fillings nye....Lazzatt...wei... Sedap angat-angat......

0 comments:

Post a Comment