Sunday, April 3, 2011

Restoran Q Thai Village



feedback on our JJCM wannabe project today.
Vanue : Restoran Q Thai Village,Jalan Dagang Ampang.

Foodnye so so jer... basic steambot meallah...ade dried food, fresh food. Special from othersnye is boleh pilih sama ade nak makan steambot sahaja , or with sizzling @ BBQ. tang BBQ tu mmg kami naik hantu. Sbb mmg suka feeling nak BBQ nih. Tempatnye oklah, bersih sangat tu mmg tak lah, oklah...masih boleh telan makanan tu kire acceptable lah kan? But cik burung hantu macam sangat panas disana, sbbnye cik burung hantu mmg tak leh tahan panas. Kalau tak makan ngan boobies, dah tentu cik burung hantu makan kat Johny's jer... Then strategic jugak location nye, because it's a little far from the CITY hectic, near dgn korean street, so tak de lah bising keta. But yang tak best is drinks not included with the buffet, kene order ala carte. I actually feel that the price is not worth, RM27++??//!! kalau include air oklah. But still i think, flaming lagik ok! Free flow bak kate nina.

Rating for the food is : 1 STAR ONLY

0 comments:

Post a Comment