Monday, April 4, 2011

Tony Romas @ Jln Yap Kwan Seng


Vanue : Tony Romas @ Jalan Yap Kwan Seng

Hello, sekarang nih in the mood to do "ULASAN" on food that boobies dah discover. But this one mcm out of boobies punye ordinary menu, sbb nye ini ikut tekak Cik Burung Hantu. :) Western food ni sangatlah my CUP OF TEA!! Cik burung hantu mmg suka makan wester,lagi2 kalau pasta... pergh, mmg boleh kokak seperiuk selamba sambil korek idung je (mcm kenal jer term nih) Weeee.....
Ok back to Uncle TONY!! The food was superbbbb...mmg sedap, ribs nye mmg sedap habis! Totally licin pinggan tu selepas kene serang dengan Boobies!! An then kat sana, the place is soooooo.... strategic. Quite, Calm and Easy going... Sebb tempatnye mostly adult, xde yang bawak kanak2. Rimas aku makan nak bawak budak2, makan kat mcdonald sesuai lah nak bawak budak. Kat Tony's ni you should just come alone, with close frens, or boyfren, anak ikan, husband, bakal husband pun boleh... kalau lepas kawin, elok hantar anak kat umah mak, barulah korang nikmati the juices in the ribs, the soothing pasta aroma... Thumbs up gile untuk Tony Romas...The price is also not bad. We ate, Full rack rib, seafood pasta, fried mushrooms and chowder.Drinks, we had cranberry juice,mango juice and ice tea. RM140++ for 4pax...Murah ok dari makan kat steamboat tuh...total makan kat steamboat rasenye RM180++.
Another thing, ade sorang waiter nye, she's cute, humble and good... She atually guide us on what we should order, coz we were first timer. She suggested food that is signature to the restaurant. She's GOOD! Sadly i did not remember her name.

Rating for the food is : 10 STAR

0 comments:

Post a Comment