Wednesday, April 6, 2011

BubbaGump @ Curve Damansara





Vanue : Bubba Gump @ The Curve
This one is actually dah lama, sempena celebrating my birthday. 24 Y.O!Tapi sbb ramai yang suruh aku buat blog pasal makanan, Saya, Cik Burung Hantu, buat jugaklah... bukan susah pun.
Orite, review on the food is SEDAP SANGT!! you guy's should try, tmpatnye sangt lh selesa...rase ca urban tak pasal2 bila makan situ, tmt mmg nampak macam kelas n mahal jer kan?? nope, tak mahal pun, standard rage harga secret recipe je... Kalau korg pegi, korg perlu try Peanut Blended and onion ring nye yang cecah dgn soury sos kaler putih, mmg sedap! 1st kami pegi kat curve, waiter and waitress kat sana, oklah... tak sefriendly yang dekat sunway pyramid. Yang dekat sunway pyramid nih ok, pekerjanye ade bangla, tp bangla modern lah, bukan yg pakai baju oren seluar biru tak memasal... hehehehe....pastu crew yang lain pun veru helpful and humble...
overall, food memang terbaik, chinken cajun kot! sedap gile, you all sangt perlu mencuba... sedap tak terhingga....
Harga pun so so je, sbb worth paying lah...sedap pun sedap...

0 comments:

Post a Comment