Thursday, March 3, 2011

Ekoran cerita Menari Hip Hop...

Cek burung hantu dah banyak kali sebenarnye join kelas Lau sher Luciano nih, mmg best lah dia ajar menari, sbb tarian yang dia ajar nih mmg up2date, so boleh lah nak di bawak ke tengah, kalau2 nak g kelabing ke, bolehlah praktikkan teknik2 yg yang dia tunjuk di medan danse! Gituuuuu..... Tp mmg seruisssss, best bangat! Peluh kuar tak yah citer lah, bak kate org kuar peluh jantan walaupun aku ni perempuan sebenarnye. Lagi best sebab pegi dgn geng yg mmg sangat happening, pegi dgn cik nina n cik ainil... haih...gelak ketawa dah mamcm hari raye...tinggal suh mak nab potong dodol jer!Dok menggelakkan org kanan kiri yg menari mcm haram je, tekangkang kiak... merepek je dorg nih! ahahahaha...lantak dorglah ek! dorg bayar mahal kot!! nak terkoyak copop ke, nak tergeliat ke biaq p dorg ler! ahahaha.... tp yang paling best si nina, bila tang nak gelek pinggang otomatik bibir dia jd angelina jolossssss...kimak tol! mengukik-ngukik aku gelak! Ade abang tu, luciano tu menari pusingkan pinggul, yang dia dok tolak tarik pinggul mcm tgh menyontot org! aku mmg tak leh jd plastic, aku gelak sakan! ko nak kecik hati lantak ko lah... mulut aku ni nak gelakkan ko sesangat! tak leh bendung dah...


Ha nilah Luciano, instructor hip hop dance tuh! Gile best! korg perlu masuk kelas dia. Mamat ni agak seramlah kelakar dia, ade ke masuk2 kelas dia buat eklan sedih suh kitorang belanja dia pampers untk anak dia... Pampers size M! dia kate pampers mahal sangat! (in english lah). Pastu mamat nih dia tak mcm instructor lain! dia tak stand kat stage je, dia turun dance kat sebelah.. mula tuh aku agak malulah, tp dah 2-3 kali aku terkangkang kiak!!!! ahhhhh...persetankan!

0 comments:

Post a Comment