Tuesday, March 8, 2011

Ekoran cerita menari Hip Hop (part2)...

haih...penat gile! harini dtg hantu bapok aku menyampuk! Konon nak pakai legging gi gym td! dah sudah, lupa diri kaki sama size dgn pinggang ade hati nak berlegging. Penyudahnye singgah kat F.O.S beli seluar sukan. Tapi murah je, 18++... okay lah tu! selalu kan dlm 30++!
Pastuuuu....harini masuk lambat sebb g beli seluar tuh lah...masuk2 je ci luciano martopo tu dah buat half way! gile lah, lambat 10minit je kowt, udah terkontang - kanting kitorang menari. Mcm bapok ade gak... tapi ade bapok line depan tu menari tak hengat...dia punye post ponggong,klah ponggong pompuan! CHOIIIIIII.....
Tuje lah laporan harini, aku nak nyambung buat assignment yg tak habis2 nih. Aku sebenarnye xtau nak buat cemaner...
taram jer lahhhhh

0 comments:

Post a Comment