Thursday, March 3, 2011

BOOBIES Alert...

Oklah... nak la cite sket kenape blog aku ni nama "BOOBIES" alert!
BOOBIES = Payu dara wanita
Sebenarnye umur name nih baru 2 tahun, dapat nama ni dari abg kesayang cik nina, En.Hans Izak.Tp mase dia ckp tu, dia spell it out as "BUBIS" , dek kerana ke divaan aku terlampau aku pun upgrade sket name tuh jadik "BOOBIES" baru lah amerika! :)
"BOOBIES" terdiri daripada 5 org gadis2 hot!
puih....ko ingat ni kumpulan ELITE nak buat biography???
hak alahhhhhh..aku nak bgtau je makne nama bubis tuh!

0 comments:

Post a Comment