Sunday, February 27, 2011

Saya nak jual kasut nih sebab nak beli kasut lain....



Saya beli kasut nih haritu nak pakai mase dinner, udah lepas dinner pakai balik, ketat!! idak ke pelik bebenor!! kejap bulih sarong, kejap tak bulih sarong. Nak beli kasut baru mak bising banyak sangat kasut! Tolong lah khaliza khalid, umur dah 25 nak beli kasut takut dgn mak ker?? yer aku mmg takut nak beli kasut dgn handbag, sbb kalau mak aku tau aku beli 2 bende tuh, nnt dia jadi penanggal, cabut kepala n hayun satu kampung delek..dia kate kasut n bag aku banyak sangt, mane ader!! Tak ader istilah "CUKUP" okay untuk perempuan dan tas tangan dan kasut@sepatu. Semestinye ade koleksi yg agak membanggakan.Kire aku ni tak lah se diva KIMORA LEE SIMMONS tu, koleksi kasut dia sama banayk dgn kasut aku dikumpulkan dgn kasut2 jiran keliling umah...

0 comments:

Post a Comment