Monday, February 28, 2011

Mari meng"belly" lancingggg....



Ni keje si ainil lah nih, tak pasal2 ajak g kelas menari hip-hop kat Celebrity Fitness , Subang Parade. heeeee.....haritu dok menari "BELLY DANCE" pun dah naik loose pinggang nih, krem separuh badan.Dok gelek ponggong nala punye. Kalu bontot tuh bleh bercakap @ bersuare aku rase bunyinye mesti mcm air dalam belon yg di kocak! pergh....mmg terbaiklah! tp best gile kot cekgu menari tu ajar... yg penting perut dia mmg terbaik. Gile die bleh buat movement SHAKIRA!! ala yg menari perut je gerak tuh. Kiwak tul, mase aku terai haram tak nampak ape yg bergerak! Mane nak nampak senuts ???? Lemak perut aku nak sama macam lemak kat betis mak si SHAKIRA tuh dah. Hadoi cik.burung hantu oiiiii...sedo lah diri tuh sket! SHAKIRA tu kalau nak main nyenyorok, 5-6 org dia leh ajak menyorok blakang aku! DEMMMM....
Ha...esok nih nak menari hip hop. Mintak nye kurang lah sket berat badan aku nih! 103kg pap berat aku!! ni org ke lembu jadian??? berat nak mampos. Kalau g timbang kat pasar besar kelang nun, mau tekeluar sepringnyer. Ayak!!! Mahu kurus lah, tp xtau care, skang ni tgh kurangkan makan. Nasi tak makan.Seminggu sekali je...ala2 lagu MAsIdayu tuh.. [seminggu sekali ku diamnja2 dan disayang2...amboi2 enak]... enak abah ko! G kuruskan badan tuh! Siap ade list ciri2 lelaki ideal!Puihhhhh... kalo ko lawo mcm FAZURA tuh hade gak maknenye...nih... mcm adek adibah nor jer! Yg penting aku mmg pandai nyanyi, suare aku pun sedap! Bleh tahan lah...( sesi kentut, cium sendiri baunye)...

0 comments:

Post a Comment