Monday, February 28, 2011

Mari meng"belly" lancingggg....



Ni keje si ainil lah nih, tak pasal2 ajak g kelas menari hip-hop kat Celebrity Fitness , Subang Parade. heeeee.....haritu dok menari "BELLY DANCE" pun dah naik loose pinggang nih, krem separuh badan.Dok gelek ponggong nala punye. Kalu bontot tuh bleh bercakap @ bersuare aku rase bunyinye mesti mcm air dalam belon yg di kocak! pergh....mmg terbaiklah! tp best gile kot cekgu menari tu ajar... yg penting perut dia mmg terbaik. Gile die bleh buat movement SHAKIRA!! ala yg menari perut je gerak tuh. Kiwak tul, mase aku terai haram tak nampak ape yg bergerak! Mane nak nampak senuts ???? Lemak perut aku nak sama macam lemak kat betis mak si SHAKIRA tuh dah. Hadoi cik.burung hantu oiiiii...sedo lah diri tuh sket! SHAKIRA tu kalau nak main nyenyorok, 5-6 org dia leh ajak menyorok blakang aku! DEMMMM....
Ha...esok nih nak menari hip hop. Mintak nye kurang lah sket berat badan aku nih! 103kg pap berat aku!! ni org ke lembu jadian??? berat nak mampos. Kalau g timbang kat pasar besar kelang nun, mau tekeluar sepringnyer. Ayak!!! Mahu kurus lah, tp xtau care, skang ni tgh kurangkan makan. Nasi tak makan.Seminggu sekali je...ala2 lagu MAsIdayu tuh.. [seminggu sekali ku diamnja2 dan disayang2...amboi2 enak]... enak abah ko! G kuruskan badan tuh! Siap ade list ciri2 lelaki ideal!Puihhhhh... kalo ko lawo mcm FAZURA tuh hade gak maknenye...nih... mcm adek adibah nor jer! Yg penting aku mmg pandai nyanyi, suare aku pun sedap! Bleh tahan lah...( sesi kentut, cium sendiri baunye)...

Songeh-Menyongeh... wiwittttt...

Uwaaaaa.... harini kak yan kat opis aku nih, sekolahkan aku pasal "MENCARIK JODOH". Tapi sebenarnye ape dia taruk aku sangatlah ade kebenarannye... Aku ni meletakkan terlalu banyak xpectation terhadap lelaki yg aku mahu hidup bersama, mane lah ader lelaki yg sempurna macam yang aku nak?? Zaman skang ni lelaki "BAIK" dah pupus, lelaki berkualiti acapkali lah nak ku temui, sume nye kalau tak dah kawin, dah tunang.Demmmmm....betul!!!
Berikut adalah ciri2 lelaki yang aku carik ;
1. Tinggi dan berbadan tegap.
(yelah...kalau badan kurus mcm papan sekeping, sat gi nak suh angkat coffe table pun tercirit)

2. Ade Kereta sendiri
(tak nak lah aku lak kene g kutip dia kalau nak dating, pehal!!!)

3. Merepek sesikit je
(jgn nak merepek sangt, ko ingat ni cerita raja lawak ker?)

4. Kerja Tetap
(tak nak layan kerja contract je, sok lusa kalau ade anak, bedal kene buang keje udah aku balik umah abah, sat g menjeling je si jenab)

5. Jgn lah telipon @ SMS aku sepanjang mase
(aku ni keje kot! bukan duk umah ngangkang je, kalau aku ni duk umah buleh le layan sms ko 24/7)

6. Kelakar
(sbb care untuk tidak membuat aku bosan dgn ko adalah, sentiasa kelakar, tp xnak kelakar yg mcm SEPAH tuh, tak kelakar lansung, mcm nak kene terajang je lawak dorg tuh...mcm zizan tuh ok lah..sepontan sket kelakar nye)

7. Tahan dengan penyakit aku
(penyakit aku adalah, aku banyak songeh,cekadak,kerek,mengade,budget hot/diva/top. Okeyh?? hahahaha....)

Haaaaaaaaa.... xtauler jantan gile maner yang ndak kat aku nih...

Bak kate "the BOOBIES"...
"JANTAN MANELAH YG MAMPU BAGI UBAT SALAP KAT KITE NIH"
p/s : ubat salap tu kalau korg paham mmg aku tabik spring ketalah...bukan spring kat dalam pen tekan2 tu je...

Sunday, February 27, 2011

sakit jiwa punye cerita...

haiah....haritu apply keje kat Proton, dgn penuh kondifennye aku bugjet akan dipanggil utk interview lah paling koman...sekali apa punya TURRRRR laaaa... sikit punye besar kat bawah tu dia tulis UNSUCCESSFUL.. kuang hajaqqq... dorg meragui kebolehan aku menjadi secretary nih! Aku ni dah bosan sangt sebenarnye buat kija-kija XX nih. Aku rase masuk XX nih mcm org tak suke je dgn aku. Yelah org XX kan suka carik kesalahan. Bukan suke carik masaalah nye, yg korg g buat kesalahan tu depan aku sape suruh?? g la buat jauh2... Dalam tempayan ker, dalam smooking room ker, dalam keta ke..nescaya dgn izin tuhan idak le aku nampak! Mate aku ni tajam, penglihatan aku alhamdulillah sangt baik... makhanenye...dgn terang jelas dan nyater mmg aku nampak sesangat lah ape yg korang buat.Sesape yg ade CABLE sekuat tali tarik kapal kat memaner syarikat gergasi yang menjanjikan pulangan wang yang lumayan..hallo2 lah aku...mau sangat carik kerja baru nih. 3thn dah keje sana, cukup dah kot! kalau ade lobang lain aku mau la terai...

Saya nak jual kasut nih sebab nak beli kasut lain....



Saya beli kasut nih haritu nak pakai mase dinner, udah lepas dinner pakai balik, ketat!! idak ke pelik bebenor!! kejap bulih sarong, kejap tak bulih sarong. Nak beli kasut baru mak bising banyak sangat kasut! Tolong lah khaliza khalid, umur dah 25 nak beli kasut takut dgn mak ker?? yer aku mmg takut nak beli kasut dgn handbag, sbb kalau mak aku tau aku beli 2 bende tuh, nnt dia jadi penanggal, cabut kepala n hayun satu kampung delek..dia kate kasut n bag aku banyak sangt, mane ader!! Tak ader istilah "CUKUP" okay untuk perempuan dan tas tangan dan kasut@sepatu. Semestinye ade koleksi yg agak membanggakan.Kire aku ni tak lah se diva KIMORA LEE SIMMONS tu, koleksi kasut dia sama banayk dgn kasut aku dikumpulkan dgn kasut2 jiran keliling umah...

Panas hati sbb nak pakai BB

haih...panas hati aku, sume org pakai BB@blackberry...atau bahasa kasar kaum boobies saya, BLACKBURITZ... best gile kowt kalau dapat BB, leh online 24/7. Maknenyer idak le aku buat kerje, kerjenye ngadap bende halah itu je...tp mau jugak!! sebab macam best sangt je... si ainil a.k.a buntak dah pakai, kire dalam geng boobies dia palaing canggih manggih lah, ade BB, IPAD dan bermacam2 lagik...haih..JELES! Aku nak beli BB boleh, tp xdapat lah nak bayar bene lain peh tuh... kete pun kene pulang balik kat banklah, sebb pinjam je kat bank.Lagi 5 tahun baru jadi milik sendiri,BB-BB ko buat aku OWL CITY lahhhh...malam tak leh tido.Pikirkan cemane nak dapat BB.Kalau dapat ler tangkap memaner BAPAK GULA yg bleh seponser aku pakai BB, terbaik wok! Tp BAPAK GULA tu kenelah buta, sbb akalu dia tgk aku mesti dia x lalu. Hehehehehe...

Friday, February 18, 2011

CekCinta belum ade projek...

Hmmmm...bulan 2 ni bukan ke bulan org kawin2? Tak de rezeki kowt! Takpe bulan 3 kite ade dapat a few job.Bestnye... Tapi asek buat hantaran org bilelah kite nak buat hantaran sendiri? Tak pe2x belum sampai time lagi, hahaha.... Ok guy's and babe's, happy browsing... Tgk2 lah design hantaran kite, kalau suke bleh halo2...