Tuesday, January 1, 2013

SANGKAR HANTARAN READY TO USE

hye. Saya nak jual sangkar hantaran yg dah ready to used. 11 of it... 7 large n 4 medium size. Sangkar ni dh siap dgn organza + polystyrene + lace keliling + ribbon. You just to letak ur hantaran n decorate sikit2. Very convenient.  Whatsapp me to know more at 0176157703 or 0182618608.  Thank for dropping by...

Friday, November 16, 2012

New gadjet...wuhuuuuu...

Hye! Am to happy with my new gadjet!!! Bought samsung galaxy note 2. And was very happy and satisfied with it. Macam2 bende mengarut aku install dlm ni...and the best thing is!!! Boleh hapdet blog dimana saja saya berada....wuhuuuuuu.... tq Dato K for it!

Monday, October 29, 2012

Hanger in a Closet

There will be a new project by me! Yeay... i need to clear a few things inside my closet. Banyaknyelah barang2 yang digunakan. There's a dozen of handbags , shoes, wallet and clothes to let go. So i will be uploading all the items next month. Don't miss it okay!!

Tuesday, August 14, 2012

ASSALAMUALAIKUM...

Dikesempatan ini, saya Noorkhaliza binti Khalid ingin mengumumkan bahawasanya Hari Raya AIdilfitri jatuh pada "SURPRISELAHHHHHH" Manelah saya tau pon... berikut adalah senarai mereka2 yang saya ingin mintak maaf.. 1. Mak - Sorry mak aja selalu tipu kate nak lepak nak balik awal...tp lajak jugak sampai 12 tgh malam.Pastu sorry lah kekadang tu tipu kate dah solat, padahal tak solat lagi.Pastu sorry lah lagi selalu liat nak tolong mak lepas Sahur dengan alasan nak bangun pagi g kerja.Pastu sorry sorry sorry *gayasuperjunior* selalu pau mak. 2. Abah - Sorry lah selalu pinjam duit tp bayar lewat.Sorry lah kekadang aja angin satu badan dengan abah, sebab abah ni suka sangat buat lawak tak kelakar pastu buat aja sakit hati jer. Pastu sorry lah selalu kongker tb sampai abah tak dapat tgk bola. 3. Kawan-kawan - sorrylah aku selalu je kutuk korang! tu je dosa aku ngan korang! aku kutuk korang. 4. BoObIes - sorry lah kalau aku sound tepet! aku sayang korang sbb tu aku sound tepet kalau mengarutz! sbb aku sangat sayang korg! 5. Neelofa/Chek Ta/Rosnah Mat Aris/Awie Rafael/Ayie Stylista/ - sorry lah aku selalu kutuk korg. Sekian!

Monday, August 13, 2012

BOOBIES - Cancer's & Leo's Birthday

Birthday Girl
Thank's Ainil for the osem celebration...
"SEMOGA KITA KEKAL BERSAHABAT SEHINGGA KE AKHIR HAYAT"

Wednesday, July 25, 2012

POMPANG – POMPANG, LEMPANG KARANG!

Aku adelah sorang kawan nih, kalau citer nak top jer! Citer tak nak kalah. Semua cerita dia ade rujukan. Cita gigi pon ade rujukan. Semua kedai dia ade connection, pak cik dialah…kawan dialah… anak buah dialah…anak saudara dialah…semua ade je kaitan. Aku paling bosan tang cerita kalau dia pegi Jakel tuh. Cerita macam dia ade share je kat Jakel! Antara contoh ayat2 dia yang membuatkan aku mual dan bosan denagan pe’el dia. 1. “Saya kalau pergi Jakel tuh mesti dapat murah, saya kenal budak2 keje situ...sebab saya dah selalu belika kain kat situkan...” halah…halah…halah… what so ever sangat oke! [padahal ko dok menggatal melayan budak2 tu memanglah…gatai peliaq punye jantan] 2. “Saya kalau holiday saya memang akan cari hotel palace of the golden horses, sbb saya ade holiday member card kan…” [Alahai kalau setakat holiday tetiap tahun kat hotel kuda tuh, kecoh sekampong padahal Kapat Terbang pon tak pernah naik nak buat hape!!] 3. “Saya kalau makn makanan arab memang makan kat Shah Alam Seksyen 7 tuh, sebab sedara saya kan…selalu dapat makan murah lah…” [pegi makan pon nak kene makan kedai sedara mara, kate banyak duit kenapa nak makan tempat yang boleh dapat diskaun! Miskin buat gaya miskin] 4. ”Saya kalau beli baju kerja mesti baju dr jenama uberman, seabab kualiti nye bagus! Walaupun mahal tapi kualiti bagus...” [entah hape yang bagus ntah! Dia sorang je yang pakai brand tu...kalau pakai G2000 ke kagum gak aku. Ke sebab jenama tu je yang ade saiz] 5. ”Saya mintak maaflah, kalau nak beli jam nih! Saya memang akan beli jam yang bagus2. Saya punye jam ni , Jam Tissot ni saya beli harga seribu lebih.” [padahal sebut Tissot pon salah, Tissot ni patut disebut dengan pronunciation TISSO, takat seumur hidup belik sekali aku pon boleh! Jam aku kat umah tuh kalau kumpul2 dah lebih dari seribu dah harganya! Lagi berpesen2, boleh tukar2! Ini dok lenjan satu jam tu je sampai gemok!] 6. “Anak2 saya kalau tanye nak makan kat mana, mesti sume nak makan kat Victoria station jer! Sebab dorg suka makan kat situ, dah biasakan...birthday sume makan and sambut kat situ!” [Alahai, memang lah kau selalu makn situ, sebab kau reti order makanan kat situ jerkan. Kedai lain ko tak reti nak orderkan! Ingat aku tak tau??] Kesiankan?? Dia ni orang kampung, dulu dia org susah. So jadi bataklah. Ceritanya up tak sudah2. Naik meluat semua orang mendengar!
"TALK TO THE HAND!!!"

Monday, July 23, 2012

MALAS KERJA – KETIAK KEPAM – ALBUM KOMPILASI

Pergh...pergh...pergh... dibulan posani makin menjadi2 penyakit berjangkit yakni MALAS aku nih. Melantun2 malasnye. Pagi tadi aku hampir terjerumus mengjoin chayanunalip yang pegi keje tak mandi pagi. Sikit je lagi...sipi je lagi...Tapi setelah aku tilik2, adalah keji dan jijik jika aku tak mandi pagi sebab kitakan berada dipejabat seharian, mau pening dengan bau badan sendiri.
Alhamdulillah aku ni tak dikurniakan dengan bau ketiak yang kepam dan tengik macam bau lori sampah tuh. Cuma masam sket je kalau berpeluh. Pergh...pergh...pergh...kalau ade bau keti tu aku dah bleh join club aunty devi kat office nih. Ketiak dia kemain nalarekek baunye. Aku rase kalau ubat bius habis kat sepital bleh lah guna dia. Memang berkesan habis. Bau keti dia memang power! Mcm assam pedas power nun! Kalau dia masuk bilik aku nak amek sampah or sapu sampah, mmg aku bersepai keluar dari bilik. Sebab kalau aku tunggu dalam bilik tu lama2. Kelak aku boleh kene sawan sampai berbuih2. Ouh that is so not hot!! Kalau dah berbuih gitu aku dah boleh join Abg Mat plak. Ouh no!! Abang Mat Kompilasi. Abang Mat Kompilasi ni dapat nama sempena kekompilasian dia. Dush! Haritu dia dtg bilik nak claim pasal insurans, penat lah konon naik tangga, abg mat ni pon ade bau keti gak. Ajaib kan manusia ni tak sedar ke yang dorang ni ade bau ketiak?? Boleh rilek act mcm biasa jer! Okeh, berbalik citer abg mat td, sampai je kat bilik dia citer lah pasal insurans yang dia nak claim. Pastu kak mar, asst. manager nip on tanye lah, “awak ni sakit aper sebenarnye?” Abg Mat pon cerita ; “Saya ni dulu accident teruk kat kepala, so doctor kata saya ade KOMPILASI dalam kepala”… Kung kang kung kang aku gelak tp aku gelak belakang monitor lah sebab sentap lak diakang tengok aku gelakkan dia. Dalam hati aku berkata-kata “ abg mat nih, dalam kepala ade album kompilasi ke hape??” hahahaha... dia sebenarnye nak cakap concussion kat kepala aku rase tu. Tak pasal2 dia ade ”ALBUM KOMPILASI keluaran NR Recods” kih....